ESPORT SALUDABLE - PERSONAL TRAINER

QUi SÓC ?

Em dic Mireia i la meva passió ha estat l'esport. Per això vaig estudiar la carrera d'Educació Física especialitzant - me en l'itinerari Salut, ja que també m'encantava aprendre com recuperar-se de les lesions. 
 
Feia tant d'esport competitiu que em lesionava sovint i  arribes a la conclusió que l'esport no és salut si no es practica amb un equilibri mental i físic. A partir d'aquí  vaig reorientar la meva professió estudiant Quiromassatge, Pilates, Mètode KStretch, Reeducació Postural Global, Mètode Hipopressiu i finalment el Màster de Posturologia. 

Aquest Màster ha fet canviar la meva perspectiva envers la vida i a replantejar-me-la. T'ensenyen a observar el cos "com un tot"  i a valorar si el dolor lesió de la persona pot ser emocional, vascular, neural, visceral, estructural tenint en compte els diferents captors: peu, ull, boca, oïda i veure quin d'ells és el distorsionant. Aprens que lo important és treballar en equip. Detectar les causes i derivar a l'especialista corresponent. 


Actualment segueixo fent d'entrenadora personal i impartint classes del Mètode Hipopressiu.  Ara m'he posat a estudiar els Reflexes Primaris ja que és lo primer que una persona ha d'haver integrat de nadó per no tenir posteriors dificultats posturals, visuals, d'aprenentatge (TDAH) , de coordinació, d'equilibri, de percepció sensorial, de cognició, d'expressió.. 

 •  

   
 • K-Stretch
  K-Stretch
  Més Informació
  Método Hipopresivo
  Mètode Hipopressiu
  Marcel Caufriez
  Copyright 2013 Mireia Solé