-->
ESPORT SALUDABLE - PERSONAL TRAINER
Mètode de Re-equilibri Postural i Estirament Global K-STRETCH® 
 • QUÈ ÉS ? El mètode K-Stretch® és un mètode de reequilibri postural creat per Danilo Barzio, que respecta els principis fonamentals de mètodes posturals d'origen mézièrista i té com a objectiu principal, retornar al cos la seva funcionalitat i eficàcia a través del tractament de les cadenes musculars tòniques. 

Hipopressius

Aquest mètode utilitza la nova hamaca postural K-STRETCH® amb la finalitat d'assistir i guiar a la persona durant l'execució dels exercicis, garantint-li així un treball precís i segur. Aprofitant-se de la gravetat i dels seus dos plànols mòbils ajuda a eliminar les compensacions i permet regular de manera progressiva i molt precisa la intensitat de l’estirament segons la possibilitat elàstica de l'usuari evitant les posicions forçades.

 

 • BENEFICIS:
  -Reequilibra les tensions musculars.
  -Millora la postura
  -Millora l’elasticitat muscular
  -Millora la mobilitat articular
  -Millora la circulació venosa
  -Millora la condició física en general i ajuda a relaxar-se
 • -Actua positivament sobre els mals d'esquena, de coll, de braços, cames cansades...
 • -El Mètodo K-Stretch® actua positivament sobre les deformacions de la columna (hiperlordosi, hipercifosi, escoliosi, rectificacions i/o inversions de les corbes), ajuda a prevenir les problemàtiques músculo articulars d'origen mecànic com lumbàlgies, cervicàlgies, hèrnies discals, protusions discals, epicondilitis, tendinitis, trocanteritis, fascitis plantar, túnel carpià, artrosi de columna, de maluc, de genoll, etc.
  " Una postura correcta i equilibrada és l'expressió d'un bon funcionament muscular i articular "

Hipo2

 • PER A QUI ÉSTÀ INDICADA?
  -Per les persones que pateixen dolors d'esquena, de coll, d'espatlles, de braços, de rigidesa articular, de poca flexibilitat , etc.
  -Per les personas que pateixen un excés de tensió muscular causat per males postures, per falta de moviment, per l'alt nivell d'estrès, per un excés d'activitat física, per traumatisme, per movimients repetitius a la feina, etc.
  -Pels esportistes que donat a l'excés d'esforç físic i als gestos repetitius típics de cada esport pateixen molt sovint de sobrecàrregues musculars i molèsties articulars.
  -Pels joves que passen moltes hores del dia asseguts i en males posicions, per poder corregir aquests mals hàbits i permetre-li adoptar posicions més correctes.
  -Per les persones grans, que poden tornar a recuperar més elasticitat i més mobilitat articular gràcies als exercicis que poden practicar d'una manera còmoda i segura sobre la K-Stretch®
  -Per les embarassades i en el post part per prevenir las molèsties d'esquena y millorar la seva condició física.
  -Per les personas que pateixen de cames cansades o les persones que tenen problemes de retorn venós dificultós ja que poden trobar un alleujament i un gran benefici colocant-se en postures particulars i realitzant determinats moviments peus-turmells.
  -Pel particular que desitja realitzar de manera autònoma i a casa seva els exercicis, pot ser-ho gràcies a les indicacions del manual d'instruccions que inclou foto i descripció de les posicions a realitzar.
  -Totes les persones que volen dedicar uns minuts al dia a relaxar-se en posició correcta.

 

 
K-Stretch
K-Stretch
Més Informació
Método Hipopresivo
Mètode Hipopressiu
Marcel Caufriez
Copyright 2013 Mireia Solé