ESPORT SALUDABLE - PERSONAL TRAINER
FUNCIONS DE L´ENTRENADORA PERSONAL

ENTRENADORA Contractar els serveis d’un Entrenador Personal t’ajuda a optimitzar el temps, ja que normalment en tenim poc i volem que aquest sigui productiu , eficaç i aprofitar-lo al màxim.

També ens ajuda a tenir un compromís amb “algú” que ens “obligui” a entrenar, aconseguir una disciplina i horaris establerts per seguir la rutina d’entrenament.

L’activitat física comporta una sèrie de riscos i possibilitat de lesionar-nos. L’entrenador personal ens ajudarà a minimitzar aquests riscos sel.leccionant exercicis adequats i educant al client per una execució tècnica correcta.

L’entrenador personal també ens ajuda a planificar-nos durant el curs amb major control i ajustament.

L'Entrenador Personal ens podrà assessorar sobre teràpies alternatives, nutrició, mitjants de recuperació, tècniques d’exercicis, etc. També ajuda a desenvolupar hàbits d’entrenament, actitus i aptituds per dominar els conceptes de volum i intensitat de l’exercici.

L’entrenador Personal s’adapta al medi facilitant el material per treballar si és necessari i adaptar les tasques proposades a l’entorn: sigui el seu domicili, lloc de feina, gimnàs, etc…

T'ajuda a modificar els hàbits inculcant hàbits de vida saludables (higiene i correcció postural, tant durant l'entrenament com a la vida quotidiana, social, laboral i lúdica) i evitar els factors de risc (alcohol, tabac, desequilibris posturals i activitats físiques).

També és un recolzament motivacional i psicol.lògic.

PREUS a Vilassar de Mar :

1h PUNTUAL ... 54 eu.-

Abonament de 5 sessions surt a 51eu.- hora (pagament per anticipat 255eu.)

Abonament de 10 sessions. Surt a 48 eu.- hora (pagament per anticipat 480eu).

Fora de Vilassar de Mar, sumar 15.-eu pel desplaçament a cada entrenament (es paga el mateix dia o per avançat)

 
 
K-Stretch
K-Stretch
Més Informació
Método Hipopresivo
Mètode Hipopressiu
Marcel Caufriez
Copyright 2013 Mireia Solé