ESPORT SALUDABLE - PERSONAL TRAINER
CONSELLS PER APRIMAR

 

• Beure un mínim de 2 litres d’aigua al dia per baixar de pes. 
• Has de menjar 5 vegades al dia per tal d’accelerar el metabolisme. Pensa que cada vegada que fas la digestió estàs cremant calories (un 10-20% més), per tant, com més vegades mengis millor.
• Mai has de passar gana, doncs això ja és un símptona que les coses no van bé. Sempre pots picar unes nous, un iogurt desnatat, una poma, una barreta de cereals integrals, una torrada amb gall d’indi ,…així et treuràs la gana…
• Una manera d’accelerar el metabolisme és tonificar la musculatura en general ja que com més massa muscular tinguis més calories haurà de cremar el teu cos només per poder mantenir les funcions vitals. 

Com calculo el meu metabolisme basal?

Una manera ràpida de calcular-ho és, si peses 70 kg has de multiplicar-ho per 24h (que té un dia). I el total són 1.680 calories que cremes al dia només per mantenir les funcions vitals com respirar, etc.
• Fer esport cardiovascular és molt important perquè hi hagi un equilibri entre les calories ingerides i les calories cremades. Si al final del dia has menjat més calories que no pas cremat és quan ens engreixem.
• Si tens restrenyiment, hi ha remeis eficaços al respecte. Prendre fruita (kiwi) a 1ª hora del matí i també fer els abdominals hipopressius perquè estimulen els moviments peristàltics (moviments involuntaris intestinals).
• Evita les empatxades, més que per la teva salut física, fes-ho per la teva salut emocional. 
En definitiva, has de pensar que si vols, pots. Si ets una d’aquelles persones que li costa una barbaritat perdre de pes, voldrà dir que hi ha alguna cosa que fas malament: el número d’àpats al dia, no escollir els aliments adequats, picar entre hores greixos saturats, saltar-te la dieta el cap de setmana, no beure suficient aigua, no fer esport, etc. Si tot i així no baixes de pes vés a l'endocrí i que et descartin problemes de tiroides, etc...
L’única manera efectiva per aprimar-te ÉS LA CONSTÀNCIA i tenir la MOTIVACIÓ suficient. És com plantejar-te un repte a mig-llarg termini. És inútil seguir una dieta si no et trobes amb el suficient ànim com per seguir-la al peu de la lletra.

K-Stretch
K-Stretch
Més Informació
Método Hipopresivo
Mètode Hipopressiu
Marcel Caufriez
Copyright 2013 Mireia Solé